The Sisters of Mercy voor concert naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 24 maart 2017 om 15:28
The Sisters of Mercy - Foto: Mosh (Oscar Octavio Osorio Cortés - (Bron: Wikimedia Commons)

De Britse band The Sisters of Mercy komt naar Nederland! In september staat de band in de Amsterdamse Paradiso!

The Sisters of Mercy in concert

Goed nieuws voor fans van de Britse band! Op woensdag 27 september staan de mannen op het podium van Paradiso in Amsterdam. De show is onderdeel van een kleine Europese tour. Er wordt onder andere opgetreden in België, Engeland, Duitsland en natuurlijk Nederland. Er zijn op dit moment nog maar vijf shows bekend. Vorig jaar stond de band in de 013 in Tilburg.

Kaarten voor het concert

Kaarten voor het concert gaan op maandag 27 maart om 10.00 uur in de verkoop. Tickets zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Primair:

Concertkaarten

The Sisters of Mercy

Andrew Eldritch is nog het enige originele bandlid van The Sisters. Vanaf begin jaren 80′ is de Engelse band een bepalende factor in de goth en new wave scene. De band was toen een van de eerste die gebruik maakte van een drumcomputer. Deze noemde ze Doktor Avalanche. Het laatste uitgebrachte albums van de mannen komen uit 1990 en 1992, genaamd Vision Things en Some Girls Wander By MistakeWel is er in 1993 nog een verzamelalbum uitgebracht, namelijk A Slight Case Of Overbombing.

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.