Alphabeat in november 2019 naar De Oosterpoort en Melkweg

Geschreven door op 13 juni 2019 om 11:16
Alphabeat - Bron: Persbericht SPOT Groningen

Alphabeat gaat op tour! Na zes jaar reist de Deense popgroep in november 2019 weer naar Nederland voor een tweetal clubshow in Groningen en Amsterdam.

Alphabeat naar De Oosterpoort en Melkweg

Alphabeat is terug! Na maar liefst zes jaar komt de Deense popband naar Nederland voor twee optredens. Op dinsdag 12 november 2019 betreedt de formatie de bühne van De Oosterpoort te Groningen. Een dag later, op woensdag 13 november 2019, staat het zestal in de Oude Zaal van de Amsterdamse Melkweg. Het publiek kan tijdens deze shows zowel klassiekers als ‘Fascination’ en ‘The Spell’ als nieuw werk verwachten. Zo staat de onlangs verschenen single ‘Shadows’ ongetwijfeld op de setlist.

Ticketverkoop

Concertkaarten voor beide shows zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 14 juni 2019 om 10:00 uur. De verkoop verloopt via de websites van de desbetreffende poppodia. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

Deens

Alphabeat brak in 2007 door met de single ‘Fascination’. De Deense popgroep had daarnaast ook internationaal succes met nummers als ‘10.000 Nights of Thunder’, ‘Boyfriend’ en ‘The Spell’. In 2013 werd het echter stil rond het zestal, toen de band besloot een pauze in te lassen. In maart 2019 werd deze stilte doorbroken met de release van ‘Shadows’, het eerste nieuwe materiaal van de formatie in maar liefst zes jaar. De comeback werd goed ontvangen in thuisland Denemarken, waar de track al ruim vijf weken aan de top van de hitlijsten staat. Benieuwd geworden naar de nieuwe sound? Beluister de single ‘Shadows’ hieronder:

YouTube player

 

Bronnen: SPOT Groningen, Melkweg, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.