Kanye West ligt weer in de clinch met Drake

Geschreven door op 14 december 2018 om 14:01
Kanye West - Foto: David Shankbone - Wikimedia Commons (CC BY 3.0)

Kanye West is weer fanatiek aan het tweeten geslagen. Een paar uur lang heeft de zanger berichten geplaatst over zijn langlopende vete met Drake.

De ruzie van Kanye West en Drake gaat verder

Ye West heeft zich op donderdag 13 december 2018 openlijk geuit op Twitter over zijn collega. Een oude vete wakkerde weer aan toen Drake toestemming vroeg aan de zanger om een beat uit zijn nummer ‘Say What’s Real’ te mogen gebruiken. Hoewel de track oorspronkelijk door Drake is uitgebracht, is deze geproduceerd door Ye.

 

Pusha T

De ruzie ontstond eerder tussen de twee artiesten en Pusha T, een rapper aangesloten bij het label van West. Pusha T suggereerde in de ‘diss’-track ‘The Story of Adidon’, dat Drake een kind kreeg met een pornoster. Ye liet destijds zelf weten nooit uitspraak te hebben gedaan over Drake’s toen ongeboren zoon, Adonis, en zo’n nummer ook nooit uit te willen brengen. Hierop volgend, beschuldigde West Drake ervan verantwoordelijk te zijn voor het gevecht dat ontstond tijdens een Pusha T concert in Toronto in november 2018. Een kind raakte hierbij ernstig gewond.

‘Ye’ West gaat los op Twitter

Naar aanleiding van het bericht over ‘Say What’s Real’ tweet West er fanatiek op los. Zo haalt hij er van alles bij over het Pusha-T concert en Drake zou hem zelfs bedreigd hebben:

Reactie Drake

Drake is verder niet ingegaan op de openbare berichten van Kanye. Wel deelt de artiest het volgende op zijn instagram story:

 

Bron: twitter, rtlboulevard.nl, billboard.com, cosmopolitan.com

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Sabine van Doornspeek, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Drake Nieuws · Fun Content · Kanye West Nieuws · Nieuws · Roddels