Nielson met ‘Diamant-tournee’ langs diverse poppodia in Nederland

Geschreven door op 18 april 2018 om 11:14
Paaspop, Nielson - Fotocredits: Achim Raschka - Wikimedia (CC BY-SA 3.0)

Nielson gaat, vergezeld door zijn muziek, reizen door Nederland! De zanger staat aankomende winter met de ‘Diamant-tournee’ op de planken van diverse poppodia door het hele land!

UPDATE 19-12-2018: Nielson heeft een extra show aangekondigd! Op donderdag 14 maart 2019 staat Nielson op de planken van Paradiso Amsterdam. De kaartverkoop start op vrijdag 21 december 2018 om 10:00 via Ticketmaster.

Nielson Diamant-Tour

Goed nieuws voor alle fans van Nielson! De Nederlandse zanger staat aankomende winter voor zijn ‘Diamant-tournee’ in diverse poppodia van de twaalf provincies!

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor de diverse optredens is direct gestart. Tickets zijn onder meer verkrijgbaar via de websites van de poppodia en via Ticketmaster.

Diamant

Vorige maand bracht de zanger zijn nieuwe nummer ‘Diamant‘ uit. De bijbehorende tour belooft een enorm succes te worden. Bezoek dus één van zijn shows van zijn tournee die vanaf november van start gaat! De show begint op 9 november in Middelburg en eindigt een maand later op 21 december in Utrecht. De zanger treedt in totaal in 15 poppodia op.

Nielson

Niels Littooij, zoals Nielson werkelijk heet, werd in 1989 geboren te Dordrecht. De zanger is al enkele jaren lang ongelooflijk succesvol. Het nummer ‘Beauty and the Brains’ tijdens het programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ zorgde voor zijn grote doorbraak in Nederland. Daarnaast had Nielson hits met onder meer ‘Sexy als ik Dans’, die iedere Nederlander wel bijna kan dromen. Gezamenlijk met Miss Montreal wist Nielson een topper te scoren met het nummer ‘Hoe’. Onlangs werd bekend dat de singer-songwriter tevens optreedt tijdens het beroemde Strandfestival ZAND.

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.