Kesha en Iggy Pop doen duet ‘Dirty Love’ (Luister hier!)

Geschreven door op 28 november 2012 om 11:22
Kesha - Fotograaf Peter Neill - Wikimedia Commons (CC BY 2.0)

Voor haar nieuwe album ‘Warrior’ is Kesha de samenwerking aangegaan met onder meer Iggy Pop. Het duet met de legendarische rocker staat sinds gisteren online en is nu hier te beluisteren!

Het was al eerder bekend dat Kesha voor haar nieuwe album de samenwerking is aangegaan met de inmiddels 65-jarige rocker Iggy Pop. Op het album staan daarnaast samenwerkingen met ‘The Strokes’ frontman Julian Casablancas en drummer Fab Moretti en  ‘The Black Keys’ drummer Patrick Carney.

Kesha verklaarde erg blij te zijn met de vele samenwerkingen: “Patrick is een goede vriend van me.  Al mijn favoriete albums zijn gemaakt door mensen die vrienden waren met elkaar en muziek maakten op een organische en spontane manier, en ik wilde in dit album zoveel mogelijk van die sfeer te pakken krijgen.”

De gastoptredens van de rockers op het nieuwe album lijken er op te wijzen dat ‘Warrior’, dat vanaf 3 december in de schappen ligt, ruiger gaat worden dan Kesha’s vorige albums. Ook in het duet met Iggy Pop, dat sinds gisteren online te beluisteren is, laat Kesha een ruigere kant van haarzelf horen.

Beluister hieronder het duet tussen Kesha en Iggy Pop ‘Dirty Love’ en laat in de reacties weten wat je er van vindt!

Lees meer Kesha nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags: