Extra kaarten voor Kensington shows in de Ziggo Dome

Geschreven door op 19 oktober 2016 om 11:40
Kensington - Foto: Krd - (Bron: Wikimedia Commons)

Op donderdag 10, vrijdag 11 en zaterdag 12 november staat Kensington in de Ziggo Dome! De shows waren al heel snel uitverkocht, maar vanmiddag zijn er extra kaarten beschikbaar!

Kensington in Ziggo Dome

In 2015 speelde de band ook al uitverkochte shows in de Ziggo Dome. Kort daarna wordt aangekondigd dat de band in november weer twee shows in de Ziggo Dome speelt. De kaartverkoop ging zo snel dat er op donderdag 10 november een extra show werd aangekondigd. Ook deze show was al snel helemaal uitverkocht. Heb jij nog geen kaarten kunnen krijgen, ben er dan snel bij! Vanmiddag om 13.00 gaan er extra kaarten voor de concerten in de verkoop!

Extra tickets voor de show

De extra kaarten voor Kensington zijn vanaf 13.00 beschikbaar onder andere via Eventim.

Kensington

De Nederlandse band verovert de wereld in hoog tempo. Ze scoorden al hits met Home Again, Streets, All for Nothing, War, Riddles en Done With It. Een aantal nummers hebben ook de buitenlandse hitlijsten bereikt. Hun laatste album Rivals werd bekroond met een platina plaat. Vanaf 28 oktober is het nieuwe album Control verkrijgbaar!

Luister hier naar Done With it:

Bron: Eventim, Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Concertaankondigingen · Nieuws