The name is Bond, Josh Bond

Geschreven door op 2 oktober 2015 om 17:14

Een creatieve DJ heeft geruime tijd geleden een video op YouTube geplaatst waarin een rocknummer wordt getransformeerd tot Bond soundtrack. Met de komst van een nieuwe ‘007’ lijkt de video ineens weer viral te gaan.

Begin deze week ging al een hilarische nasynchronisatie van Madonna viral. Binnen de muziekwereld krijgt nu wederom een YouTube-video ontzettend veel aandacht. Een ondenkbare ‘mash-up’ (ja, ze bestaan nog!) van Queens of the Stone Age en Adele in de stijl van een James Bond soundtrack wordt namelijk – na ruim een jaar van verschijnen – weer massaal gedeeld. Onder begeleiding van akkoordenwerk uit het nummer Skyfall van Adele komen de vocalen van Josh Homme uit het nummer No One Knows goed tot zijn recht.

YouTube player

Welke Bond-artiest?

De oorzaak voor de plotselinge populariteit van het filmpje is snel gevonden: onlangs lanceerde Sam Smith namelijk zijn officiële single inclusief videoteaser voor de nieuwe James Bond soundtrack. Wij zijn benieuwd: welke zanger vind jij het beste tot zijn recht komen als ‘de stem’ voor een James Bond film?

Bron: YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Niel Verstegen

Voorliefde voor rock, van Ac/dc tot Zeppelin.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· · · · · ·
Artikel Categorieën:
Hit of Shit · Videos