Eerste editie Holland Zingt Kerst in 2018 in Ahoy Rotterdam

Geschreven door op 28 december 2017 om 10:36
Anita Meijer holland zingt kerst - fotocredits: Paul Luberti Wikimedia (CC BY 3.0)

Goed nieuws! De organisatie van succesformule Holland Zingt Hazes komt in december 2018 met een meezing kerstfeest, genaamd Holland Zingt Kerst. 

Holland Zingt Kerst in Ahoy

Het evenement is een variant op de succesformule Holland Zingt Hazes, die al vijf jaar volle zalen trekt. De eerste editie van de kerstvariant vindt plaats op vrijdag 21 december 2018 in Ahoy Rotterdam. Onder meer Danny de Munk, Xander de Buisonjé en Anita Meijer treden deze avond op. Het publiek mag meezingen met artiesten die grote kersthits ten gehore brengen.

Tickets

Tickets voor Holland Zingt Kerst zijn onder andere verkrijgbaar via de website van het muziekfeest. De kaartverkoop is reeds van start gegaan.

Holland Zingt Hazes

Het concept van de show blijft gelijk aan de Holland Zingt-formule. Het publiek mag meezingen met nummers die worden opgevoerd door bekende Nederlandse artiesten. Het is de bedoeling dat de kersteditie van het populaire concept een jaarlijkse traditie wordt in Nederland.

 

Bron: Ahoy, hollandzingtkerst.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.