FOURCE in winter 2018 naar poppodium 013 Tilburg

Geschreven door op 25 september 2018 om 16:39
FOURCE (cropped)- Fotocredits: Okras - Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Tijd voor het allereerste eigen concert van FOURCE! De Nederlandse boyband staat in december 2018 op het podium van 013 in Tilburg.

FOURCE naar 013 Tilburg

Het optreden van FOURCE vindt plaats op zondag 9 december 2018. Het is de eerste keer dat de jongens op het Tilburgse poppodium staan. Het viertal heeft al veel grote optredens gegeven, maar dit wordt de eerste keer dat ze met een eigen show naar een poppodium komen.

Kaartverkoop

Tickets gaan in de verkoop op zaterdag 29 september 2018. De kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 10:00 uur via de website van Ticketmaster.

Wees er snel bij! De eerste 50 verkochte tickets via Ticketmaster zijn inclusief een gratis meet & greet. 

Let op!

Er geldt een maximum aantal van 5 concertkaarten per bestelling. Naast reguliere tickets zijn er ook speciale entreebewijzen beschikbaar. Hiermee bestel je ook gelijk een T-shirt en/of armband van de band mee

Songfestival

De muziekgroep bestaat uit leden: Max Mies (15), Niels Schlimback (13), Jannes Heuvelmans (15) en Ian Kuyper (14). De jonge talenten hebben individueel auditie gedaan voor het ‘Junior Songfestival’ in 2017. Na het samenbrengen van de jongens, ging de band er met de eerste plaats vandoor. Hierna vertegenwoordigden ze ons land tijdens de internationale finale in Tbilisi (Georgië). Met de hit ‘Love me’ behaalde de jongensgroep de vierde plaats. Dit is het resultaat van een achtste plek bij de vakjury en maar liefst een eerste plaats bij de stemmen van het publiek.

Beluister het nummer hieronder.

FOURCE

De zangers hebben inmiddels zes nummers op hun naam staan: ‘Love Me’, ‘Ik heb de wereld’, ‘Voorbij’, ‘Youth’, ‘Rise’ en ‘Niemand’.  In het voorjaar van 2018 hebben de jonge artiesten het nummer ‘Ik heb de wereld uitgebracht. Deze single is speciaal geschreven voor de animatiefilm ‘Pieter Konijn’. De nieuwste track ‘Niemand’ is onlangs uitgebracht op vrijdag 21 september 2018.

Awards

De popgroep ontving in februari 2018 de ”Zapp Award” in de categorie ‘Beste artiest’ en alle uitgebrachte tracks behaalden tot nu toe de eerste plaats in de Kids Top 20. Op Instagram zijn Max, Niels, Jannes en Ian heel actief. Samen hebben zij honderdduizenden volgers. Dit resulteerde in een nominatie voor een ”VEED award” (award voor Nederlandse Youtubers) in de categorie van ‘Beste Instagrammer’.

Merch

Naast een muzikale carrière heeft de popgroep een eigen merchandiselijn. Van T-shirts tot beanies, tassen en posters. Deze artikelen en meer zijn verkrijgbaar via hun webwinkel.

 

Bronnen: 013.nl, fourcemusic.nl

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Sabine van Doornspeek, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.