Steel Panther op Valentijnsdag 2019 naar Paradiso

Geschreven door op 25 september 2018 om 14:47
Steel Panther - Foto: © Markus Felix | PushingPixels (Wikimedia)

Steel Panther komt in 2019 terug naar Nederland! De Amerikanen betreden op Valentijnsdag het podium van de Grote Zaal in Paradiso.

Steel Panther naar Paradiso

Goed nieuws voor de fans van Steel Panther! Op donderdag 14 februari 2019 komt de glammetalband naar Amsterdam met de Sunset Strip LIVE. Deze tour vindt plaats naar aanleiding van een van de eerste shows die de groep heeft gedaan op de Sunset Strip in West Hollywood. De rockers spelen in de Grote Zaal van Paradiso. In 2016 en 2018 stond de band nog in 013.


Kaartverkoop

De kaartverkoop voor dit concert start op vrijdag 28 september 2018 om 11:00 uur via de websites van Paradiso en Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier.

Steel Panther

In 2000 werd de formatie opgericht in Los Angeles onder de naam Metal Shop, wat snel veranderde in Metal Skool en uiteindelijk Steel Panther werd. De groep begon als parodie op de typische jaren tachtig glammetal-scene, maar groeide al snel uit tot een beroemde band. Het kwartet heeft vijf studioalbums opgenomen die nummers bevatten met expliciete en humoristische teksten en grof gitaarwerk. Met overdreven veel make-up, lang haar en hun hoge dosis humor geeft de excentrieke band keer op keer spectaculaire shows waarna het publiek met een lach op het gezicht naar buiten loopt.

 

Bron: Paradiso

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.