Broer Chris Cornell schrijft emotionele open brief en bedankt fans

Geschreven door op 1 juni 2017 om 12:55
Chris Cornell - Foto Focka (Flickr (CC BY-ND 2.0)

Peter Cornell, de broer van de overleden Chris Cornell, heeft een emotionele open brief aan de fans van de Soundgarden- en Audioslave-frontman geschreven en op zijn Facebookpagina gepubliceerd.

Emotionele open brief van broer Chris Cornell

Peter Cornell, de broer van de onlangs overleden Chris Cornell, heeft een emotionele open brief op zijn Facebookpagina gepubliceerd. In de brief richt Cornell zich tot de rouwende fans van de overleden muzikant.

Zo zegt de broer zich nu pas te realiseren hoe zeer Chris een “man van de wereld” was en dat hij een wereldwijd icoon en een legende is: “Ik wil daarom dan ook JULLIE condoleren met het verlies.”

“Chris beschermde ons wanneer we hem nodig hadden”

Peter Cornell realiseert zich dat miljoenen mensen opkeken naar zijn broer en dat zijn muziek altijd zal voortleven: “Artiesten, acteurs, muzikanten. We vertrouwen op deze mensen om ons op te vrolijken. Chris beschermde ons wanneer we hem nodig hadden.”

“De kracht en boosheid en passie van mij broers muziek waren echt, origineel en gemeend. Hij was het krachtige, gevoelige, fragiele, boze, mystieke wezen dat voor altijd zal bestaan in zijn werk. En hij deed het allemaal voor ons. Hij gaf het weg. Hij liet alles achter op het podium of in de opnames die hem onsterfelijk maken,” aldus Peter Cornell.

Peter Cornell nog steeds in shock

De broer van de zanger is nog steeds in shock, zo laat hij weten: “Ik zal zijn overlijden nooit kunnen begrijpen. Ik ben in shock sinds ik het nieuws hoorde. Ik zal en kan hem nooit loslaten.”

Cornell sluit zijn brief af met een emotioneel bedankwoord aan de fans van zijn broer: “Weet alsjeblieft, met alle nederigheid uit het diepst van mijn gebroken hart, dat ik jullie een voor een wil bedanken voor jullie steun en condoleances.”

Bij het emotionele betoog plaatste Peter een foto van de eerste en laatste ontmoeting met zijn broer:

Vijf geweldige Chris Cornell nummers

Met het overlijden van Chris Cornell heeft de muziekwereld opnieuw een van de beste grunge-zangers aller tijden verloren. De Soundgarden-, Temple of the Dog- en Audioslave-zanger laat een catalogus aan fantastische nummers na. Ter nagedachtenis aan de zanger hebben wij vijf van onze favorieten op een rijtje gezet.

Bron: Facebook

Foutje gezien? Mail de redactie.​

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Chris Cornell Nieuws · Nieuws
Responsive Menu
Add more content here...