Slipknot begin 2020 naar Ziggo Dome

Geschreven door op 22 augustus 2019 om 10:14
Slipknot - Foto: Joshua M Hoover (Flickr, CC BY-ND 2.0)

Slipknot keert begin volgend jaar terug naar Amsterdam! De gemaskerde metalband geeft in januari 2020 een grote show in de Ziggo Dome.

Slipknot in januari naar Ziggo Dome

Groot nieuws voor Slipknot fans! Dat de band volgend jaar een concert in Amsterdam geeft, werd een tijdje geleden al aangekondigd. Inmiddels weten we echter ook in welke zaal en op welke datum de show zal plaatsvinden! De uit Iowa afkomstige metalband, die in juni nog als headliner op het podium van Graspop stond, reist op dinsdag 28 januari naar de hoofdstad voor een concert in de Ziggo Dome. De Poolse metalband Behemoth reist mee als support.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 30 augustus in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘We Are Not Your Kind’

Fans hebben er bijna vijf jaar op moeten wachten, maar op vrijdag 9 augustus bracht de Amerikaanse band eindelijk zijn zesde studioalbum uit. De plaat, getiteld ‘We Are Not Your Kind’, kwam binnen op nummer één in de album hitlijsten van onder meer de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en België. Daarnaast behaalde het ook direct een top-5 positie in de hitlijsten van negen andere landen, waaronder Nederland.

‘We Are Not Your Kind’, de opvolger van het 2014 stammende album ‘.5: The Gray Chapter’, bevat veertien tracks, waaronder de eerder uitgebrachte singles ‘Unsainted’‘Solway Firth’ en ‘Birth of The Cruel’.

 

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.