Kendrick Lamar brengt ‘The DAMN. Tour’ op 23 februari naar Ziggo Dome

Geschreven door op 2 oktober 2017 om 10:06
Kendrick Lamar - Foto Jørund Føreland Pedersen (Wikimedia)

Wow! Kendrick Lamar komt naar de Ziggo Dome! De Amerikaanse rapper brengt zijn ‘The DAMN. Tour’ op vrijdag 23 februari naar de Amsterdamse concertzaal.

Kendrick Lamar in 2018 naar Ziggo Dome

Goed nieuws voor fans van Kendrick Lamar! De Amerikaanse rapper en songwriter staat op vrijdag 23 februari op het podium van de Ziggo Dome in Amsterdam. De show van Lamar, die wereldwijd als één van de beste rappers van het moment wordt gezien, is onderdeel van zijn The DAMN. Tour.

De Britse singer-songwriter James Blake verzorgt het voorprogramma bij de show.

Concertkaarten

Tickets zijn onder meer verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Tickets (Secundair) Tickets (Primair)

‘DAMN.’

Kendricks nieuwe tour is natuurlijk ter promotie van zijn laatste plaat ‘DAMN.’, die op 14 april uitkwam. Het album was alweer het vierde studioalbum van de uit Compton afkomstige rapper en was de opvolger van de enorme succesvolle plaat ‘To Pimp a Butterfly’.

Ook ‘DAMN.’ werd wereldwijd al snel een groot succes. De plaat bereikte de eerste plaats in de Amerikaanse en Canadese album hitlijsten. Vooral single ‘Humble’ werd een enorme wereldwijde hit. Heb jij overigens altijd al willen weten hoeveel geld Kendrick nou binnen harkt met al zijn succes? Bekijk dan snel welke plek hij bezet in de Top 10 best betaalde hiphopartiesten!

YouTube player

 

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.