Video: Coldplay nodigt fan in rolstoel uit op podium

Geschreven door op 12 juli 2017 om 12:29
Coldplay - Foto Newsdog.today (Wikimedia Commons)

Een bijzonder moment tijdens een concert van Coldplay in Dublin! Frontman Chris Martin nodigde een fan in een rolstoel uit op het podium, om vervolgens samen een nummer te spelen.

Coldplay nodigt fan in rolstoel uit op podium

Coldplay heeft zich op 8 juli tijdens een concert in Dublin opnieuw van haar beste kant laten zien! De band bewees al vaker dat het een hart voor haar fans heeft en bezorgde onlangs opnieuw een fan de dag van zijn leven. Zanger Chris Martin nodigde een in een rolstoel zittende fan uit op het podium om samen een nummer te spelen.

De fan, genaamd Rob, sprak met de BBC over het bijzondere moment: “Iemand viel per ongeluk op me voelde zich extreem schuldig. Hij en zijn vrienden drongen erop aan om mij op te tillen en een beter uitzicht te bezorgen. Chris Martin nodigde me uit op het podium.”

Eenmaal op het podium overhandigde Chris Martin de fan een mondharmonica, waarna de twee gezamenlijk een geïmproviseerd nummer speelden. Bekijk de bijzondere beelden hieronder:

‘Kaleidoscope’

Op vrijdag 14 juli brengt Coldplay een nieuwe plaat uit! Die dag verschijnt de EP ‘Kaleidoscope’ online. De fysieke versie van de EP is vanaf 4 augustus te verkrijgen. Onlangs deelde de band alvast de single ‘A L I E N S’, inclusief bijzondere video.

Bron: NME

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Chris Martin Nieuws · Coldplay Nieuws · Nieuws · Videos