Allah-Las naar Nederland voor optredens in Paradiso en Rotown

Geschreven door op 18 juni 2019 om 12:32
Allah-Las - Foto Paul Hudson (Flickr) (CC BY 2.0)

De Californische surfpopband Allah-Las reist in oktober 2019 naar Nederland voor een tweetal optredens! De mannen zijn te zien in Paradiso te Amsterdam en Rowtown in Rotterdam.

Allah-Las naar Paradiso en Rotown

Liefhebbers van surfpop opgelet! Allah-Las komt naar Nederland voor een tweetal shows. Op zondag 6 oktober 2019 brengt de formatie hits als ‘Catamaran’ en ‘Tell Me (What’s On Your Mind)’ ten gehore in Rotown te Rotterdam. De volgende dag, op maandag 7 oktober 2019, staat het viertal in het Amsterdamse poppodium Paradiso om dit feest nog eens over te doen.

Concertkaarten

Tickets voor beide shows zijn te verkrijgen vanaf donderdag 20 juni 2019 om 10:00 uur. De kaartverkoop verloopt via de websites van de desbetreffende poppodia. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

Vintage surfpop

Matthew Correia, Spencer Dunham, Miles Michaud en Pedrum Siadatian leerden elkaar kennen als collega’s bij een platenzaak in Los Angeles. Niet veel later werd Allah-Las opgericht. In 2012 verscheen de gelijknamige debuutplaat van de Amerikanen. Op dit album komt de voorliefde voor muziek uit de sixties en seventies meteen duidelijk naar voren. De vintagesound die volop aanwezig is in tracks als ‘Catamaran’ en ‘Sacred Hands’ sloeg aan en levert het viertal sindsdien boekingen wereldwijd op.

Alvast in de stemming komen voor de shows in oktober? Beluister hier één van de grootste hits:

YouTube player

 

Bronnen: Paradiso, Rotown, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.