Brett Eldredge voor exclusieve clubshow naar Paradiso Amsterdam

Geschreven door op 18 juni 2019 om 11:32
Brett Eldredge - Foto: Violator Mainstar Entertainment - Wikimedia Commons (public domain)

In 2020 brengt Brett Eldredge een bezoek aan Amsterdam, waar hij een exclusieve Nederlandse show geeft! De singer-songwriter staat in januari in poptempel Paradiso.

Brett Eldredge in Paradiso

Goed nieuws voor fans van Brett Eldredge! De Amerikaanse popcountryzanger komt naar Amsterdam voor een exclusief Nederlands optreden. Op woensdag 29 januari 2020 betreedt de singer-songwriter het podium van de Grote Zaal in Paradiso. Het concert maakt deel uit van een reeks Europese shows, die de muzikant ook naar Duitsland brengt. Hits uit het gehele repertoire van Eldredge, zoals ‘Drunk On Your Love’ en ‘Wanna Be That Song’, komen ongetwijfeld voorbij.

Ticketverkoop

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Paradiso. De verkoop gaat van start op vrijdag 21 juni 2019 om 10:00 uur. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

Countrypop uit Illinois

Brett Eldredge staat bekend om zijn kenmerkende stijl, waarvoor hij country combineert met popsounds. Het is daarnaast vooral de karakteristieke stem van de zanger die zijn songs een eigen identiteit geven. In zijn thuisland werd de muziek van de Amerikaan dan ook meteen goed ontvangen. Het debuutalbum ‘Bring You Back’ belandt bovenaan de hitlijsten. Met zijn meest recente plaat uit 2017 weet Eldredge ook een groot internationaal publiek te raken. Dit door middel van hits als ‘The Long Way’, ‘Somethin’ I’m Good At’ en ‘Love Someone’, die inmiddels miljoenen keren beluisterd zijn op streamingdiensten.

Benieuwd geworden? De track ‘The Long Way’ is hieronder te beluisteren:

 

Bronnen: Paradiso, Twitter: Greenhouse Talent NL, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.