Alter Bridge in juni voor concert naar Nederland!

Geschreven door op 9 februari 2017 om 10:15
Alter Bridge - Foto: Wikimedia Commons

Goed nieuws voor de fans van Alter Bridge! De band geeft op dinsdag 6 juni een concert in de 013 in Tilburg!

Alter Bridge in juni voor concert naar Nederland!

In november 2016 stonden de heren nog in de AFAS Live (toen nog Heineken Music Hall). Nu komen ze weer voor een concert naar Nederland! Op dinsdag 6 juni staat de band in de 013 in Tilburg.

De kaartverkoop begint aanstaande zaterdag 11 februari. Kaarten zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende verkooppunten:

Primair:

Alter Bridge kaarten

Secundair:

Alter Bridge kaarten

 

‘The Last Hero’

Eind 2016 brachten de heren het nieuwe album The Last Hero uit. Het album werd wereldwijd goed ontvangen en eindigde in de top 20 beste albums van 2016 van Revolver Magazine. The Last Hero bevat meerdere nummers waarin de band zich politiek uitlaat. Hierdoor kan de band op veel lovende kritieken rekenen van fans en media.

In Nederland is de band razend populair te noemen, de heren gaven meerdere concerten in de (toen nog) Heineken Music Hall. Nu komt het viertal weer terug naar Nederland. Dit keer niet in een grote zaal, maar in het gezellige en knusse 013. Een unieke setting, de echte Alter Bridge fan mag dit concert dan ook absoluut niet missen!

Bron: 013

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.