DragonForce-zanger gewond na sprong uit rijdende bus

Geschreven door op 3 juli 2017 om 11:05
Marc Hudson (DragonForce) - Foto Sven-Sebasyian Sajak (WikiMedia)

Een bizar ongeluk heeft ervoor gezorgd dat DragonForce-zanger Marc Hudson gewond is geraakt! De zanger zag zich genoodzaakt om uit een rijdend busje te springen.

DragonForce-zanger raakt gewond bij sprong uit rijdende bus

Angstige momenten voor DragonForce-frontman Marc Hudson! De zanger raakte onlangs gewond nadat hij gedwongen werd om uit een rijdende bus te springen, zo meldt het Amerikaanse Blabbermouth. Op dinsdag 27 juni was de band bezig om haar instrumenten en overig materiaal in een busje te laden, die geparkeerd stond op een heuvel in Brisbane, Australië.

Terwijl overige bandleden de bus nog aan het inladen waren, zat Hudson al in de bus. Toen plotseling de remmen van de bus het begaven, rolde deze de heuvel af.

“50 km per uur”

Hudson had inmiddels zijn gordel al om en kon dus niet op tijd de bus uitstappen. Drummer Gee Anzalone probeerde nog achter de bus aan te rennen om aan de handrem te trekken, maar deze ging inmiddels al zo snel dat hij de bus niet bij kon houden. Ook Hudson kon niet bij de handrem geraken.

Terwijl de bus volgens getuigen inmiddels met bijna 50 km per uur recht op een boom af stevende, besloot Hudson te springen.

Ziekenhuis

Uiteindelijk bleek het qua verwondingen enigszins mee te vallen voor de Britse zanger. In het ziekenhuis werd geconstateerd dat Hudson twee mogelijk gebroken ribben, een verstuikte schouder en een aantal blauwe plekken had opgelopen.

The show must go on!

Wie denkt dat de band zich hierdoor genoodzaakt zag om shows te cancellen heeft het flink mis! De band stond een dag later gewoon op het podium in Nieuw-Zeeland, waar Hudson met zijn arm in een mitella performde!


Bron: Loudwire

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
DragonForce Nieuws · Fun Content · WTF