The Ghost Inside blijft bestaan na verkeersongeluk

Geschreven door op 5 januari 2016 om 14:10

Nadat de band vorig jaar bij een ernstig verkeersongeluk betrokken raakte, laat The Ghost Inside nu weten alsnog door te gaan als band.

The Ghost Inside verkeersongeluk

In november vorig jaar raakte de Amerikaanse metalcore band The Ghost Inside betrokken bij een zeer ernstig verkeersongeluk. Alle bandleden overleefden het ongeluk, maar helaas overleefden de buschauffeur en nog een andere betrokkene het tragische voorval niet. De bandleden van The Ghost Inside maken het naar omstandigheden goed en zijn volop bezig met revalideren. De band plaatse op Facebook het volgende:

“Gelukkig nieuw jaar. We willen iedereen bedanken die ons in 2015 gesteund heeft in hele goede en hele slechte tijden. We kijken graag vooruit naar een 2016 waarin onze lichamen genezen en we onze gedachten weer kunnen richten op wat we het beste doen. Still swingin’.

GoFundMe

Er loopt nog steeds een GoFundMe actie voor de band. De actie is bedoeld om via donaties de band en nabestaanden te helpen met het dekken van de kosten. Inmiddels is er al ruim 150.000 dollar opgehaald! Hier is de link naar de GoFundMe pagina. Mocht je de band en nabestaanden willen helpen met het dekken van alle kosten in deze zware tijden, dan kan je dat daar doen.

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · The Ghost Inside Nieuws