Goose geeft 14 Februari 2013 optreden in Tivoli Oudegracht

Geschreven door op 28 november 2012 om 14:49

Electropunkband Goose uit België geeft donderdag 14 februari een optreden in Tivoli Oudegracht te Utrecht. De dag ervoor staan ze in Doornroosje te Nijmegen.

Goose bestaat uit Mickael Karkousse, Dave Martijn, Tom Coghe, en Bert Libeert. De vier bandleden maken Electropunk waarbij ze veelvuldig gebruik maken van een synthesizer. Dit instrument speelt dan ook een grote rol in veel van hun muziek.
De band is opgericht in 2000. In 2002 wonnen ze een tweejaarlijkse rockwedstrijd van het Belgische blad Humo genaamd Humo’s Rock Rally. Later dat jaar namen ze hun eerste single op samen met Teo Miller. Deze track, ‘Audience’, werd door Coca Cola gebruikt voor tv-spots en daarmee bereikten ze in een keer een groot deel van Europa.

Hun Debuutalbum is uitgebracht op 11 september 2006 en hun tweede album zag het daglicht in 2010. ‘Words’ en ‘Synrise’ zijn de bekendere platen van dit album.

Kaarten voor het concert in Tivoli zijn te koop via de website van Tivoli en kosten €14 per stuk.

Goose – ‘Synrise’

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
Artikel Categorieën:
Goose Nieuws · Nieuws