Anti-Flag voor concert naar Oude Zaal Melkweg Amsterdam

Geschreven door op 30 maart 2016 om 16:22

Amerikaanse punkband Anti-Flag komt voor een concert naar Nederland! De band staat aanstaande juni in de Oude Zaal van Melkweg Amsterdam.

Anti-Flag naar Melkweg

Goed nieuws voor punkfanaten! De Amerikaanse punkband Anti-Flag komt naar Nederland voor een show! Op woensdag 22 juni staan de Amerikanen in de Oude Zaal van Melkweg Amsterdam.

Kaarten voor het concert gaan aanstaande vrijdag 1 april in de verkoop via de Nederlandse website van Ticketmaster. Een tijdsschema voor de avond is nog niet bekend en het is ook nog niet bekend of dat er een voorprogramma is.

Vorig concert

Vorig jaar bewezen de punkrockers met hun concert in Amsterdam nog steeds net zo relevant te zijn als dat ze waren tijdens hun hoogtijdagen in de jaren ’90. Al bijna 25 jaar verzetten de punk-veteranen zich tegen al het onrecht in de wereld en de nummers van de band zitten dan ook vol met politieke boodschappen.

Op het meest recente album American Spring, is dit ook niet anders! Beluister hieronder het nummer Brandenburg Gate, afkomstig van het nieuwe album.

 

Bron: Melkweg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.