Marco Borsato heeft tiende Symphonica in Rosso concert aangekondigd

Geschreven door op 3 april 2015 om 10:54
Marco Borsato,Onder Aan De Berg - Foto: Steven Chiefa - Wikimedia Commons - (CC BY-SA 3.0)

Het is ongelofelijk. Marco Borsato maakt concert na concert bekend. Zojuist is het tiende concert bekend gemaakt, precies zoals we verwacht hadden.

Nu, inmiddels 1,5 week nadat de eerste kaarten de deur uitgingen, is de kaartverkoop voor het tiende concert begonnen.

Lees ook: Het verhaal van Marco Borsato

 

TICKETS VOOR MARCO BORSATO

Wil je erbij zijn? Op Ticketmaster zijn er alleen kaarten voor de nieuwste show. Op zondag 28 februari om 15.30 uur in Ziggo Dome Amsterdam. Voor de andere shows van vrijdag 23 oktober, zaterdag 24 oktober, dinsdag 27 oktober, woensdag 28 oktober, zaterdag 31 oktober, zondag 1 november 2015, woensdag 24 februari 2016, donderdag 25 februari 2016 en zaterdag 27 februari 2016 zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar via secundaire verkooppunten.

10E CONCERT WAS VOORSPELBAAR

Voor ons was het 10e concert wel voorspelbaar, voor jou ook? In 2006 gaf Marco Borsato namelijk ook al 10 Symphonica in Rosso concerten. Nu, 10 jaar later, kon hij het natuurlijk niet minder groot maken dan in 2006. Tevens was 2006 de eerste editie. De indrukwekkende shows vol muzikale passie en dynamiek lieten het publiek ademloos achter. Een show van dit kaliber en internationale allure was tot dan toe in Nederland nog nooit vertoond. Onder begeleiding van het 40-koppig symfonisch orkest kleurde Marco Nederland Rood en zorgde ervoor dat wij verslaafd raakten aan het fenomeen Symphonica in Rosso.

Hieronder zie je Marco Borsato met het nummer ‘Zij’ tijdens de Symphonica in Rosso concertreeks van 2006:

YouTube player

DOCUMENTAIRE MARCO

Afgelopen zondag is het eerste deel van de zesdelige mini-serie over Marco Borsato in première gegaan. Documentairemaakster Nathalie Toisuta vertelt: “We kennen elkaar van War Child, dus daarbij hebben we al diepgaande gesprekken gevoerd. Het voelde dus al vertrouwd. Toen ik de documentaire ging maken heb ik Marco ook gezegd: af en toe zullen er ook gesprekken ter sprake moeten komen die minder leuk zijn.” Marco’s relatiebreuk, het faillissement van The Entertainment Group of de tia die hij heeft gehad zijn enkele onderwerpen die in de documentaire voorbij komen. De eerste aflevering kun je terugkijken op de website van RTL. Voor nog vijf weken kun je iedere zondag vanaf 22.30 uur genieten van de mini-serie op RTL4.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.