The Neighbourhood volgend jaar terug naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 17 november 2015 om 12:48

Amerikaanse alternatieve rockband The Neighbourhood komt volgend jaar maart naar TivoliVredenburg in Utrecht.

The Neighbourhood tickets

De Utrechtse concertzaal TivoliVredenburg heeft zojuist via Twitter bekendgemaakt dat Amerikaanse rockband The Neighbourhood volgend jaar weer naar Nederland komt. De band geeft een show op dinsdag 15 maart 2016. Het is nog niet bekend of er een support bij de show aanwezig is.De verkoop van tickets voor The Neighbourhood gaat aanstaande vrijdag van start om 10.00 uur ’s ochtends. De verkoop verloopt via de website van TivoliVredenburg. De band speelt dit jaar op donderdag 19 november ook een show in de Melkweg Amsterdam, maar deze is inmiddels compleet uitverkocht.

Wiped Out!

De band heeft eerder dit jaar een nieuw album uitgebracht. Als je live wilt genieten van de tracks die op de nieuwe schijf Wiped Out! staan, dan moet je volgend jaar zeker naar Utrecht! De band is voornamelijk bekend van de gigantische hit Sweater Weather wat alweer dateert uit 2013. Beluister hieronder een track van het nieuwe album!

YouTube player

 

Bron: Twitter

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.