Golden Earring bevestigt zelf optreden jubileumeditie Pinkpop

Geschreven door op 14 januari 2019 om 12:21
Barry Hay & JB Meijers, Barry Hay (Golden Earring) - Foto: Ferdi de Gier (Flickr) (CC BY-SA 2.0)

Goed nieuws voor fans van Golden Earring! Naast de optredens in Rotterdam Ahoy en De Oosterpoort, staat de rockband naar eigen zeggen ook op de vijftigste editie van Pinkpop.

Golden Earring naar Pinkpop

Golden Earring heeft op zondag 13 januari 2019 zelf bevestigd tijdens de jubileumeditie van Pinkpop op te treden! Het concert is namelijk opgenomen in de agenda op de website van de band. Op zaterdag 8 juni 2019 staan de Nederlandse rockers op het festival. Dit wordt de vierde keer dat de mannen op Pinkpop staan.

Het nieuws is echter nog niet bevestigd door de organisatie zelf. Wel gaf directeur Jan Smeets in 2018, in een interview met 3voor12, al aan Golden Earring binnen te willen halen en ging begin 2019 in gesprek met de mannen: ”Dat is de band die Pinkpop natuurlijk mogelijk heeft gemaakt.”

Pinkpop 2019

Voor de jubileumeditie zijn al eerder Fleetwood Mac, George Ezra, Tenacious D, Mumford & Sons en MT. Atlas aangekondigd. De vijftigste editie van het festival vindt plaats van 8 tot en met 10 juni 2019 in het Limburgse Landgraaf. Tickets zijn vanaf zaterdag 16 maart 2019 verkrijgbaar via Ticketmaster.

 

Bron: nu.nl, omroepwest.nl, pinkpop.nl, golden-earring.nl, 3voor12

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Sabine van Doornspeek, Redacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.