Fleetwood Mac headliner Pinkpop en Werchter Boutique

Geschreven door op 6 november 2018 om 11:17
Fleetwood Mac, Stevie Nicks - Fotocredits: Matt Becker - Wikimedia Commons (CC BY 3.0)

Goed nieuws voor fans van Fleetwood Mac! De rockband is bevestigd als headliner op zowel Pinkpop als Werchter Boutique Festival.

Fleetwood Mac naar Pinkpop en Werchter Boutique

Fleetwood Mac is de hoofdact tijdens de vijftigste editie van Pinkpop in 2019. De rockformatie sluit het Nederlandse festival op maandag 10 juni 2019 af. Ook staan Mick Fleetwood, John McVie, Stevie Nicks , Christine McVie, Mike Campbell en Neil Finn op zaterdag 8 juni 2019 op het Belgische popfestival Werchter Boutique.

Kaartverkoop

Tickets voor Pinkpop gaan op zaterdag 16 maart 2019 in de verkoop via de website van Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk hier. Op vrijdag 9 november 2018 zijn vanaf 10:00 uur kaarten voor Werchter Boutique verkrijgbaar via Ticketmaster.

Pinkpop

Op zaterdag 8, zondag 9 en maandag 10 juni 2019 vindt Pinkpop plaats op het festivalterrein Megaland in Landgraaf. Tevens is dit de jubileumeditie van het festival, dat volgend jaar voor de vijftigste keer plaatsvindt.

Werchter Boutique

Werchter Boutique vindt plaats op zaterdag 8 juni 2018 in het Festivalpark in Werchter. Dit eendaagse popfestival bestaat sinds 2008 en wordt gehouden op hetzelfde terrein als Rock Werchter. Meer namen worden binnenkort aan de line-up toegevoegd. Vorig jaar stonden onder andere Years & Years, Jessie J, Tom Odell en Lil’ Kleine op het festival.

 

Bron: Persbericht Werchter Boutique, Pinkpop

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.