Jandino Asporaat terug in het theater met reprise van cabaretvoorstelling Keihard

Geschreven door op 15 november 2017 om 12:09
Jandino Asporaat - Fotocredits: Roel1943 | Wikimedia Commons

Jandino gaat in 2018 van start met de reprise van zijn theatertour: Keihard. De grappenmaker gaat langs verschillende theaters en zal weer garant staan voor een vermakelijke avond.

Theatertour Jandino

De druktemaker trad het afgelopen jaar ook al meerdere keren op voor zijn theatershow ‘keihard’. Afgelopen zomer sloot Jandino zijn theatertour spectaculair af in de Rotterdamse Kuip. Na een succesvol optreden tijdens de Comedy & Concert show, die Asporaat samen met Najib Amhali in de Kuip gaf, heeft hij nu besloten om weer ‘keihard’ te gaan!

Keihard

Tijdens de voorstelling ‘Keihard’kun je weer rekenen op grappige verhalen, gestoorde types en supersnelle sketches.

Caribbean Combo

Jandino staat erom bekend dat hij voortdurend aan meerdere projecten werkt. Zo reist de cabaretier in 2018 wederom met zijn ‘Caribbean Combo tour’ door Nederland. Dit is echter geen solo tour. Samen met collega’s Murth Mossel, Roué Verveer en Howard Komproe staat de comedian tijdens ‘Caribbean Combo’ op het podium.

Na vijf jaar afwezigheid hebben de heren van Caribbean Combo weer zin om elkaar in de maling te nemen. Vanaf april 2018 zullen de vier mannen samen langs verschillende theaters gaan om vervolgens 22 en 23 juni met twee shows in Afas Live af te sluiten. De tour staat bekend om hun persoonlijke exclusieve mix van standup comedy, theater, muziek en dans.

Tickets

Heb jij nog geen tickets weten te bemachtigen voor de hilarische shows van Jandino? De verkoop loopt onder andere via de volgende verkooppunten:

Tickets Primair   Tickets Secundair

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.