Headhunterz is terug en brengt hardstyle naar Ziggo Dome!

Geschreven door op 7 juli 2017 om 13:27
Headhunterz - Foto: Testje125 (Wikimedia commons) -(CC BY-SA 4.0)

Headhunterz is back! De Nederlandse dj besloot onlangs om zich weer op hardstyle te gaan richten en komt in september naar de Ziggo Dome!

Headhunterz – The Return in Ziggo Dome

Goed nieuws voor alle hardstyle-fans: Headhunterz is weer helemaal terug! De Nederlandse dj kondigde onlangs op Defqon.1 aan terug te keren naar het genre waar hij mee opgroeide: hardstyle.

Willem Rebergen, zoals de dj daadwerkelijk heet, heeft nu een grote show in de Ziggo Dome aangekondigd! Op 30 september strijkt de dj neer in de Amsterdamse concertzaal.

Tickets voor de show

Kaarten voor de show van de hardstyle-dj gaan op zaterdag 15 juli in de verkoop. Hou hiervoor de website van de Ziggo Dome in de gaten. Zijn de kaarten uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Hardstyle

Rebergen begon in 2003 met produceren en dj’en. In 2004 won hij samen met Bobby van Putten een DJ Contest van Defqon.1. Het duo ging verder onder de naam Headhunterz, maar in 2006 gingen de twee uit elkaar waarna Rebergen alleen verder ging.

De dj groeide uit tot een legende binnen de hardstyle-scene, maar besloot deze in 2014 te verlaten om zich te richten op meer mainstream EDM muziek. Maar nu is de dj dus helemaal terug bij zijn oude liefde: hardstyle!

Bron: Ziggo Dome

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.