Marco Borsato op Scheveningse strand uitverkocht

Geschreven door op 7 april 2016 om 16:28
Marco Borsato,Onder Aan De Berg - Foto: Steven Chiefa - Wikimedia Commons - (CC BY-SA 3.0)

Het concert van Marco Borsato op het Scheveningse strand was binnen no time uitverkocht. Tickets voor het concert gingen vanmorgen om 10:00 uur in de verkoop. Binnen een aantal uur waren deze compleet uitverkocht.

Marco Borsato uitverkocht

Op 10 september geeft de zanger een openluchtconcert op het strand van Scheveningen samen met Kenny B en Diggy Dex.

Kaarten voor het concert gingen vanmorgen in de verkoop via de website van Ticketmaster. Binnen 6 uur was het concert compleet uitverkocht.

Hoe kom je nu nog aan tickets?

Heb je geen tickets kunnen bemachtigen voor Marco on the Beach? Dan zijn er meestal nog wel kaarten verkrijgbaar via Topticketshop. Je betaalt dan wel meer dan bij het eerste verkooppunt, maar dat is de afweging die je moet maken.

Live On The Beach

Niet alleen Marco Borsato geeft een optreden op het Scheveningse strand, ook Golden Earring komt naar het podium bij zee. De populaire band is niet de enige artiest die dan optreedt.

Ook de acts Piñata en Pat Smith komen naar het festival. Piñata opent Live On The Beach om 19:00 uur en Pat Smith speelt om 20:00 uur. De legendarische Haagse rockband zal het podium betreden om 21:00 uur en spelen tot 23:00 uur.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.