Mainstreet stopt en neemt afscheid van fans

Geschreven door op 7 april 2016 om 11:21

Slecht nieuws voor Mainstreet fans. De populaire boyband heeft woensdagavond bij RTL Boulevard laten weten dat ze uit elkaar gaan. 

Mainstreet uit elkaar

Vijf jaar lang was Mainstreet een succesvolle Nederlandse boyband. Waarom gaan ze dan nu uit elkaar? Tijdens de uitzending van RTL Boulevard gisteravond gaven de jongens aan dat ze in Nederland wel alles hebben bereikt als boyband.

Nieuwe uitdaging

Nils Käller, Daan Zwierink, Owen Playfair en Rein van Duivenboden zijn inmiddels rond de 18 jaar oud. Een nieuwe levensfase waarin de jongens behoefte hebben aan een nieuwe uitdaging.

Afscheidsconcert

Voordat de populaire tienerband echt uit elkaar gaat kunnen de fans gelukkig nog rekenen op een ‘goodbye single’.

Wil je echt goed afscheid nemen? Dan mag je het afscheidsconcert absoluut niet missen. Op 19 juni 2016 staan de bandleden in de TivoliVredenburg in Utrecht. Concertkaarten voor het afscheidsconcert zijn o.a. te koop via de website van Ticketmaster.

Reünie

Gelukkig voor de trouwe fans heeft de boyband laten weten dat de breuk misschien niet definitief is. Ze hebben aangegeven ‘voorlopig’ te stoppen. Een reünie in de toekomst is dus niet uitgesloten.

 

 

Bron: RTL Boulevard

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.