Nick en Simon: Aankomend album en showdata

Geschreven door op 22 oktober 2014 om 15:06
Nick en simon - foto: Erwin Winkelman - bron: flickr (CC BY-NC-ND 2.0)

Lees hier alles over het aankomende kerstalbum van Nick en Simon en alle optredens die ze de komende tijd zullen verzorgen.

Op 7 november verschijnt er een gloednieuwe editie van het kerstalbum van Nick en Simon. Christmas With Nick & Simon: It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas is ten opzichte van de 2013 editie versterkt met zes nieuwe toevoegingen. Ook dit jaar heeft het Volendamse duo daarvoor weer twee duetten opgenomen, ook ditmaal met andere spraakmakende artiesten.

Het album bevat tevens een dvd, met daarop de beelden van de vorig jaar geschoten kerstspecial, waarin Katie Melua en Sandra van Nieuwland de duet-partners zijn.

Showdata Nick en Simon

Over twee en een halve maand staan Nick en Simon eindelijk weer op het podium. Op 19 december geven Nick en Simon hun eerste kerstconcert ‘Christmas with Nick & Simon’ in Ahoy Rotterdam. Het kerstconcert wordt een muzikale kerstshow waarbij Nick en Simon met hun eigen band en diverse gastartiesten de bezoekers een onvergetelijke avond gaan verzorgen en de aanzet geven voor een zeer vrolijk kerstfeest!


Daarnaast verzorgen Nick en Simon volgend jaar een uitgebreide theatertour, waarbij ze heel Nederland afgaan door maar liefst 35 verschillende locaties te bezoeken. Al die optredens zijn deel van de Nick & Simon – Herinneringen-Tour, waarvan de aftrap wordt gegeven op woensdag 4 februari in de Agora in Lelystad, Flevoland. Klik hier voor alle data en tickets.

Nick en Simon

Nick en Simon zijn al geruime tijd niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzieklandschap. al in 2007 wonnen ze prijzen, waaronder de TMF Borsato Award en de Zilveren Harp. In de jaren daarna hebben ze nog een hoop meer prijzen gewonnen, met name verkoopprijzen voor hun albums, wat de ongekend popualire status van de Volendammers nog maar eens bevestigd. Hun album Vandaag uit 2011 heeft zelfs vierdubbel platina behaald, wat gelijk staat aan een verkoopaantal van meer dan 4 miljoen stuks.

Tip: Via deze link kunt u gemakkelijk de grootste hits van Nick & Simon bestellen, bijvoorbeeld de nieuwste compilatie-cd Het Beste van Nick en Simon Herinneringen.

Beluister ditzelfde album via Itunes of het album Sterker via onderstaande video.

YouTube player

 

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Ruben Meijer

Ruben Meijer, Webredacteur bij www.artiestennieuws.nl
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Nick en Simon Nieuws · Nieuws · Simon Keizer Nieuws