Sugababes weer bij elkaar voor reunië en nieuw album in 2012

Geschreven door op 2 april 2012 om 11:04
Sugababes - Foto: Mandy Coombes - Bron: Flickr (CC BY-SA 2.0)

De meidengroep Sugababes is weer bij elkaar! Na een wisseling van de groep de laatste jaren zijn de 3 dames uit de eerste bezetting weer bij elkaar gevoegd. Naast deze reunië wordt er momenteel ook nog gewerkt aan een nieuw album, wat nog dit jaar uit zou moeten komen.

De meiden zouden volgens Britse krant ‘The Sun’ een platencontract van een miljoen pond hebben getekend voor een comeback album.

De meidengroep ontstond in 1998 en werd bekend met hits als ‘Overload’ en ‘Push The Button’, het succes verdeelde zich over de diversen bezettingen. Want de originele line-up bestaande uit Keisha Buchanan, Siobhán Donaghy en Mutya Buena werden in de loop der jaren vervangen.

Zo verliet Donaghy in 2001 de supergroep en Buena in 2005. Om vervolgens het laatste originele lid, Berrabah, te zien vertrekken in 2009.

Ook al is de band nooit officieel opgegeven, was er dus maar weinig origineels over. Dat dus tot vandaag! Want ook de website van de supersterren is inmiddels al aangepast.

Er komt dus een nieuw album uit van de dames, of er ook nog een reünietour aankomt is onduidelijk. Meer hierover snel!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Reacties zijn gesloten.

Artikel Tags:
·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · The Sugababes Nieuws