Defqon Uitverkocht! Hoe kom ik nu nog aan tickets?

Geschreven door op 10 april 2012 om 9:52
Logo: Defqon.1

Diversen kaarten voor het Defqon Festival, waaronder de dagkaarten, zijn inmiddels uitverkocht! Heb jij nou geen kaartjes en jij wilt alsnog dolgraag? Lees dan hier verder hoe jij alsnog aan kaartjes kan komen!

Afgelopen weekend moest de organisatie er weer aan geloven: de kaarten voor het festival gingen weer als een speer, want ook de laatste 3 edities waren in no time uitverkocht.

Het festival luidt dit jaar alweer voor de 9de jaargang in van de hardcorehappening, de ‘World of Madness’, zoals het thema dit jaar luidt, zal weer zorgen voor een groots feest met de grootste artiesten uit de scene.

Defqon.1 Festival is dit jaar van 21 t/m 23 juni op Evenemententerrein Walibi World in Biddinghuizen, de dagkaarten zijn dus volledig uitverkocht. Weekendkaarten zijn momenteel nog wel beschikbaar via de officiële website, maar de dagkaarten zijn nou toch echt uitverkocht!
Heb jij geen kaarten? Geen probleem! Zoek dan naar Defqon 1 Tickets via deze website, hiermee koop je gegarandeerd 100% echte kaartjes.

]http://www.youtube.com/watch?v=fLObgUpYkwg

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·
Artikel Categorieën:
Artiesten · Defqon Nieuws · Nieuws