Reggaeband Toots & The Maytals met tournee naar Nederland

Geschreven door op 18 april 2018 om 10:35
Toots & The Maytals at Rudolstadt-Festival 2017. Author: Schorle (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

Toots & The Maytals komt naar Nederland! De Jamaicaanse reggaeband staat aankomende zomer met hun shows in poppodia door het hele land!

Toots & The Maytals 013

Goed nieuws voor alle fans van reggaemuziek en dan met name van Toots & The Maytals! De legendarische muzikanten uit Jamaica komen in september voor een aantal optredens naar diverse poppodia. De reggaeband staat onder meer in Utrecht (12 september) en Tilburg (14 september).

Kaartverkoop

De kaartverkoop voor de evenementen begint aankomende vrijdag (20 april) om 10.00. Ticketmaster zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster.

Alle data

Kijk voor alle data van optreden hieronder:

11 september – Melkweg, Amsterdam
12 september – TivoliVredenburg, Utrecht
14 september – Poppodium 013, Tilburg

Toots & The Maytals 

De reggaeband Toots & The Maytals zou in 2013 al naar Nederland komen, maar dit ging wegens omstandigheden helaas niet door. Nu, vijf jaar later, komen de Jamaicaanse artiesten alsnog! Ze worden beschouwd als de grondleggers van de reggae en weten al vijftig jaar lang iedere zaal swingen. Exact 50 jaar geleden, in 1968, werd door Toots Hibbert het nummer ‘Do the Reggae’ uitgebracht. Deze hit werd een gigantisch succes en de muziekstijl dankt haar naam aan dit nummer. Om het jubileum van het nummer te vieren gaan de artiesten op tournee. Gelukkig stopt deze tournee ook in Nederland en zijn de Toots & The Maytals op diverse locaties te bewonderen. Een unieke ervaring die zeker aan te raden is voor de reggaefans!

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.