Lady Gaga Ziggo Dome Concert op 17 september

Geschreven door op 10 april 2012 om 8:21
Lady Gaga - Fotocredits: proacguy1 (Wikimedia Commons CC BY-SA 2.0)

Het is eindelijk weer zover, Lady Gaga komt weer naar Nederland! Naast het concert dat de zangeres in Sportpaleis Antwerpen gaat geven komt de diva dus nu ook naar Nederland voor een optreden, en wel op 17 september a.s.! Dan is de popdiva in het kader van haar Born This Way Ball Tour voor het eerst sinds 2010 weer in Nederland voor een optreden in de Ziggo Dome Amsterdam.

Dat is zojuist bekend gemaakt via een tweet van de diva.

De geruchten gingen al enige tijd dat de zangeres naar Europa zou komen in september/oktober. Dit aangezien er voor de maanden juni en juli al een tourschema is voor Azië, Nieuw-Zeeland en Australie.

Nu is dus naast het concert in het Sportpaleis Antwerpen dus ook een Nederlandse datum bekend gemaakt.
Begin februari kondigde de diva al haar eerste tourplannen aan, o.a. een impressie van het podiumdecor en het eerste tourposter werden gepubliceerd.
Vandaag werd dan ook eindelijk het Europese tourschema bekend gemaakt met naast data in Amsterdam en Antwerpen ook optredens in Dublin, Milaan, Londen en Barcelona.

Het lijkt hiermee dus om een veel grotere productie te gaan dan de vorige tour, ‘The Monster Ball Tour’, die de zangeres ook al eerder naar Nederland en België bracht.

De kaartverkoop voor het concert van Lady Gaga op 17 september heeft een speciale exclusieve pre-sale voor American Express kaarthouders vanaf aanstaande woensdag 11 april om 10.00 tot vrijdag 13 april 15.00.
De normale kaartverkoop start overigens aanstaande maandag 16 april om 10.00 via Live Nation.. De kaartjes kosten, afhankelijk van de plek in de Ziggo Dome, tussen de 55 en 90 euro exclusief servicekosten.

Is het nou uitverkocht? Geen nood, want via deze veilige en betrouwbare ticketvergelijker vindt men nog voldoende Lady Gaga Tickets. Viagogo heeft bijvoorbeeld als een van de aanbieders nog een hoeveelheid Lady Gaga Kaarten beschikbaar.

Lady Gaga – Judas:

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
·