Lady Gaga Sportpaleis Antwerpen Concert 2012

Geschreven door op 2 april 2012 om 14:58
Lady GaGa - Foto: Christine Gervais - Bron: Flickr (CC BY 2.0)

Het lijkt dan toch eindelijk weer te gebeuren, want zangeres Lady Gaga komt naar het Sportpaleis Antwerpen voor een optreden! In het kader van de ‘Born This Way Tour’ komt de zangeres dus nu ook naar Europa, en doet het Belgische Antwerpen aan op 29 september.

Dat meldde althans website La Dernière Heure zojuist.

De geruchten gaan dat vandaag of morgen nog de rest van een mogelijke Europees tourschema bekend zullen worden gemaakt, maar met zekerheid is wel te zeggen dat de ‘Pokerface’ zangeres zich al opmaakt voor een grote wereldtournee.
Inmiddels is de zangeres namelijk al bijna ‘on the road’ aangezien eind deze maand de tour aftrapt in Seoul, Zuid-Korea.

Begin februari kondigde de diva al haar tourplannen aan, want naast een schets van haar nieuwe podium kwam de zangeres ook al met het eerste tourposter op de proppen.
Voor zover het te zien is gaat het om een nog grotere productie dan haar vorige tour, The Monster Ball Tour, waar zij in november 2010 al Ahoy Rotterdam voor aandeed.

De kaartverkoop voor het concert in het Sportpaleis Antwerpen start aanstaande vrijdag 13 april om 10.00 op de Belgische website van Live Nation.
Mocht het nou te snel uitverkopen, zoek dan naar Lady Gaga Tickets via deze veilige en vertrouwde ticketvergelijker! Zo heeft ticketaanbieder nog voldoende Lady Gaga Kaarten in de aanbieding.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.