Muse komt met poppy nieuwe single ‘Something Human’

Geschreven door op 19 juli 2018 om 16:07
Duran Duran cover, Muse - Foto: Raph_PH (Flickr, license: CC BY 2.0)

Muse is terug met een gloednieuwe single! De Britse rockers onthulden op donderdag hun nieuwe track, genaamd ‘Something Human’.

Muse releaset single ‘Something Human’

De band was de nieuwe track al een paar dagen aan het teasen via social media, maar inmiddels is de complete single onthuld. Frontman Matt Bellamy gaf in een van de teasers aan dat ‘Something Human’ het eerste nummer is dat hij schreef na afloop van de bands succesvolle ‘Drones World Tour’.

De track is inmiddels alweer de derde uitgebrachte single sinds de release van Muse’s laatste studioalbum ‘Drones’ in 2015. Eerder kwam de band met de nummers ‘Dig Down’ en ‘Thought Contagion’. Een ding is duidelijk: de band zet de elektronische pop-sound van die twee singles ook door in ‘Something Human’!

De nieuwe single is beschikbaar via streamingsdiensten als Spotify en verscheen inclusief video op YouTube:

Nieuw album in november, tour in 2019

Frontman Matt Bellamy bevestigde onlangs in een Portugees interview tijdens het Rock in Rio festival dat alle drie de singles op het opkomende nieuwe album van de band komen. Deze nieuwe plaat, waarvan de naam nog niet bekend is, moet in november van dit jaar verschijnen. De zanger en gitarist onthulde tevens dat de band van plan is om in 2019 weer te gaan touren!

Wat vind jij?

De meningen over de vorige singles van Muse leken sterk verdeeld. Heeft de Britse band ditmaal wel goud in handen? Laat het ons weten!

Bron: YouTube, BLITZ

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Aankondigingen · Artiesten · Muse Nieuws · Nieuwe singles · Nieuws · Videos