Seal Vredenburg Concert Tickets verkoop van start!

Geschreven door op 5 juni 2012 om 9:30
Night of the proms, Seal - Credits: Wikimedia Commons (CC BY-SA 2.0)

Om 10:00 gaat de ticketverkoop van de R&B legende, Seal, van start. De legendarische zanger komt weer naar Nederland. Dit keer is de Vredenburg in Utrecht op 6 december 2012 het decor voor een prachtig concert.

De in Londen geboren artiest is inmiddels al goed voor twaalf albums. Zo heeft de artiest diverse hits gescoord met ‘Kiss from a rose’, ‘Crazy’ en meest recentelijk ‘Secret’.

In Nederland is alleen de hit ‘Crazy’ echt doorgebroken. De plaat stond gedurende drie weken op de nummer 1 positie van de Top 40 Hitlijst. Sinds dien heeft de zanger hard aan de weg getimmerd met diverse hits, albums en is er zelfs een dvd van de zanger uitgekomen.

De zanger heeft het goed naar zijn zin in Nederland. Vorig jaar stond de 49-jarige Seal ook al op het North Sea Jazz Festival in Ahoy Rotterdam. Eind dit jaar treedt de artiest wat centraler op in Nederland en is Utrecht het podium voor een fantastische show.

Kaarten voor het concert op 6 december zijn vanaf vandaag via Ticketmaster te verkrijgen en kosten zo’n 45 euro.

Is Vredenburg nou helemaal uitverkocht, maar wil je toch nog naar het concert? Zoek dan eens op Seal Tickets om over kaarten te beschikken.

 

Overzicht van Seal Nieuws

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Tags:
· ·
Artikel Categorieën:
Seal Nieuws