Alter Bridge voor concert naar Nederland

Geschreven door op 4 juli 2016 om 10:28

Hype! De rockband Alter Bridge komt naar Nederland! In november komt de band onder leiding van Myles Kennedy naar Amsterdam!

Alter Bridge concert

Het is alweer drie jaar geleden dat de Amerikaanse rockband Alter Bridge naar Nederland kwam voor een optreden. Dat is natuurlijk veel te lang, dus zijn ze er op donderdag 10 november weer! Ze zijn dan te zien in de Heineken Music Hall in Amsterdam.

Alter Bridge kaarten

Tickets voor het optreden zijn onder andere verkrijgbaar via de volgende online verkooppunten:

Topticketshop Ticketmaster

Kleiner is fijner

Ze hebben het er maar druk mee. Myles Kennedy was de laatste tijd regelmatig op tour met Slash, en maakte ook enkele songs voor zijn albums. Tegelijkertijd was mede-gitarist Mark Tremonti bezig met zijn eigen album. En nu gaan ze voor hun eigen band ook een album maken, die in september uit moet komen.

Voor hun doen is de Heineken Music Hall een grote plek om op te treden. Ze geven namelijk hun voorkeur aan kleinere zalen, en spelen liever niet meer in arena’s. “We’re definitely a live band. That’s what it’s all about for us. We make records so we can go out and play for people”, aldus Myles Kennedy. Gelukkig maken ze voor Nederland een kleine uitzondering, want wij weten zeker dat veel mensen staan te popelen om er bij te zijn!

 

YouTube player

Bron: Heineken Music Hall

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.