Rammstein op FortaRock XL 2013 in Nijmegen

Geschreven door op 25 september 2012 om 15:15
Rammstein - Foto: Carlos Delgado (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

Omdat FortaRock festival een 5-jarig jubileum te vieren heeft, geven ze eenmalig een XL versie en presenteren daarom nu al afsluiter Rammstein. Rammstein staat bekend om de extreem spectaculaire shows en daarom zijn zij een perfecte afsluiter van een festival.

“Wir halten das Tempo” is het motto van de Duitse metal band Rammstein dat naar eigen zeggen “Tanzmetall” muziek maakt. In de afgelopen 2 jaar bezochten maar liefst 1,3 miljoen mensen over de hele wereld de concerten van Rammstein. Volgend jaar voegen zij dus op 1 juni 2013 de Goffertpark in Nijmegen daar aan toe en zullen daar ongetwijfeld zo veel mogelijk vuur uit de kast halen om er een hete avond van te maken.

Zaterdag 1 juni 2013 is Festival FortaRock XL met afsluiter Rammstein! Start van de kaartverkoop is nog niet bekend. Hou deze Fortarock pagina in de gaten. Daarnaast is ook bekend gemaakt dat Rammstein op Rock Werchter 2013 staat!

Rammstein Live concert Video:

YouTube player

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Rammstein Nieuws