Alter Bridge met ‘Walk The Sky Tour’ naar AFAS Live Amsterdam

Geschreven door op 14 juni 2019 om 10:39
Myles Kennedy (Alter Bridge, Slash) - Foto: Markus Felix | PushingPixels (Wikimedia Commons, CC BY-SA 4.0)

Fans van Alter Bridge opgelet! De Amerikaanse hardrockband komt in december 2019 naar Nederland voor een show in de Amsterdamse AFAS Live.

Alter Bridge naar AFAS Live

Yes! Alter Bridge komt naar Nederland. Op dinsdag 10 december 2019 brengt de band een bezoek aan AFAS Live te Amsterdam. De show maakt deel uit van de ‘Walk The Sky Tour’, die in het teken staat van het in oktober 2019 te verschijnen gelijknamige album van de rockers. De formatie komt niet alleen. Shinedown en The Raven Age zijn ook van de partij als speciale gasten.

Kaarten

Tickets gaan in de verkoop op vrijdag 21 juni 2019 om 10:00 uur. De kaartverkoop verloopt via Ticketmaster. Uitverkocht? Kijk dan eens hier.

Vereerd

Alter Bridge-gitarist Mark Tremonti laat in een statement weten enthousiast te zijn over de aankomende concertreeks. “We zijn vereerd om opnieuw op te mogen treden met onze vrienden van Shinedown en The Raven Age aankomende winter. Tot snel, we hadden ons geen betere line-up kunnen voorstellen en kunnen niet wachten om onze nieuwe tunes met iedereen te delen!”

‘Walk The Sky’, het nieuwe studioalbum van de Amerikaanse formatie, komt uit op vrijdag 18 oktober 2019. Alvast in de stemming komen voor het concert en de nieuwe plaat? Beluister hier één van de grootste hits van de rockers:

YouTube player

 

Bronnen: AFAS Live, Ticketmaster, Twitter, YouTube

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Pien Jansen, Redacteur bij artiestennieuws.nl. Heeft een voorliefde voor het alternatieve genre en de jaren '80
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.