AC/DC-zanger Brian Johnson komt met tv-programma ‘Life On The Road’

Geschreven door op 4 april 2017 om 14:51
Brian Johnson (AC/DC)- Foto: Matt Becker - Bron: Wikimedia Commons - Licentie: (CC BY-SA 3.0)

AC/DC-frontman Brian Johnson komt met een nieuw tv-programma! De legendarische zanger gaat andere grote rock artiesten interviewen over het leven in de tourbus. De show draagt de toepasselijke naam ‘Life On The Road’.

Brian Johnson’s Life On The Road

Brian Johnson is binnenkort te zien op tv! De iconische AC/DC-zanger presenteert het programma ‘Life On The Road’, waarin hij andere rock-‘n-roll sterren interviewt over het tourleven. Dit meldt het Amerikaanse online muziekmagazine Gigwise.

Voor het programma zijn zes afleveringen opgenomen waarin Johnson enkele van de grootste rocksterren ter wereld ondervraagt. Zo hebben onder meer Lars Ulrich van Metallica, Robert Plant van Led Zeppelin en Pink Floyd’s Nick Mason meegewerkt aan de show.

‘Hij vond het erg leuk’

Ook Deff Leppard-zanger Joe Elliott sprak met Johnson voor het programma. Volgens Elliott genoot de AC/DC-zanger zichtbaar van het interview:

“Brian Johnson vloog naar Dublin om me te interviewen voor een tv-show genaamd ‘Brian Johnson’s Life On The Road’. Ik voelde me vereerd dat hij me uitnodigde, want de gasten bij zijn show zijn buitengewoon.”

Elliott vervolgt: We hebben acht uur lang geschoten voor de show. We liepen door Dublin door de regen en wind. Het was erg koud, maar we spendeerden het grootste deel van de tijd binnen bij The Porterhouse (bar, red.), waar hij Joe Elliot’s Louder-bier proefde. Om heel eerlijk te zijn: ik denk dat hij het erg leuk vond.”

Of en wanneer het programma in Nederland te zien zal zijn, is niet bekend. Johnson is in Nederland al eerder op tv te zien geweest, met zijn programma ‘Cars That Rock’.

Terugkeer bij AC/DC

Bij het nieuws over de tv-show meldt Gigwise verder nog hoopvol nieuws voor AC/DC-fans. Johnson zou in gesprek met het blad Classic Rock Magazine hebben onthuld dat de hoop op zijn terugkeer op het podium niet opgegeven dient te worden:

“Mijn volledige focus is om door te gaan met de medische behandeling om mijn gehoor te verbeteren. Ik hoop dat mijn gehoor met de tijd zal verbeteren zodat ik weer live kan optreden. Hoewel de uitkomst onzeker is, is mijn houding optimistisch!”

Johnson verliet AC/DC in 2016 op advies van doktoren. De zanger kampt met gehoor problemen waarbij hij, wanneer hij door was gegaan met optreden, zijn volledige gehoor kon verliezen. De plek van Brian Johnson in AC/DC werd vorig jaar opgevuld door Guns N’ Roses-zanger Axl Rose.

Bron: Gigwise

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.