Mark Lanegan en Duke Garwood naar TivoliVredenburg

Geschreven door op 24 juli 2018 om 14:32

Mark Lanegan en Duke Garwood komen naar Nederland! De rockers reizen aankomend najaar naar Utrecht voor een show in TivoliVredenburg.

Mark Lanegan en Duke Garwood naar TivoliVredenburg

Mark Lanegan (voormalig Screaming Trees-frontman en Queens of the Stone Age-gitarist) en multi-instrumentalist Duke Garwood brachten in 2013 hun gezamenlijke album ‘Black Pudding’ uit. Na lang wachten komt het duo in augustus eindelijk met een opvolger, getiteld ‘With Animals’!

Bij een nieuw album hoort natuurlijk ook een tour en Nederland wordt gelukkig niet overgeslagen. De Amerikaanse Lanegan en Britse Garwood reizen op woensdag 10 oktober naar Utrecht, voor een show in TivoliVredenburg.

Concertkaarten

Tickets voor de show zijn onder meer verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

Bron: TivoliVredenburg

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Plaats hier je reactie:

comments

Lees ook:
Mark Lanegan voor bijzonder optreden naar Nederland Mark Lanegan komt naar Nederland! De Amerikaanse zanger staat in juli op de planken van poppodium De Pul in Uden (Brabant). Mark Lanegan De Pul ...
Mark Lanegan met clubtour langs Nederlandse poppodia Grunge icoon Mark Lanegan komt voor meerdere shows naar Nederland! Dit doet hij niet alleen, hij neemt zijn band en twee support acts mee. Mark Laneg...
Mark Lanegan ook in juli in Nederland Mark Lanegan komt weer naar Nederland! Hij verschijnt op 28 juli in Openluchttheater de Goffert in Nijmegen en op 29 juli in de Melkweg in Amsterdam. ...

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Menu