Bruce Springsteen naar Nederland en België

Geschreven door op 31 oktober 2023 om 10:24
Bruce Springsteen & E Street Band- Foto: Takahiro Kyono (Wikimedia Commons, CC BY 2.0)

Bruce Springsteen gaat verder met zijn tournee! De zanger en zijn E Street Band doen daarbij ook Nederland en België aan met twee grote openluchtconcerten.

Bruce Springsteen naar Goffertpark en Werchter

Op donderdag 27 juni 2024 is Bruce te zien in het Goffertpark in Nijmegen. Een paar dagen later, op dinsdag 2 juli, staat de zanger op het festivalterrein van Rock Werchter. Dit is een week voordat het bekende festival van start gaat. Beide concerten maken deel uit van zijn Europese tournee met 22 shows, die op 25 juli wordt afgesloten in het Londense Wembley Stadium.

In het voorjaar van 2023 speelde Bruce Springsteen nog een aantal shows in de Johan Cruijff Arena en in Landgraaf. Ook deed de zanger toen Werchter festival aan.

Bruce Springsteen Tickets

Tickets voor de shows gaan op vrijdag 3 november in de verkoop via de websites van Ticketmaster Nederland en Ticketmaster België. Zijn de kaarten niet meer beschikbaar? Probeer het dan eens bij een secundair ticketbureau als TopTicketshop. Let op: Tickets zijn hier vaak duurder dan bij het originele verkooppunt, maar je bent in ieder geval verzekerd van een plaats bij de show!

 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bruce Springsteen (@springsteen)

 

Bron: MOJO

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.

Laatste berichten van Artiesten Nieuws (toon alles)

Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.