Tenacious D komt met opvolger van film ‘The Pick of Destiny’

Geschreven door op 7 mei 2018 om 16:31
Tenacious D - Foto: Ralph Arvesen (Flickr, CC BY 2.0)

Groot nieuws voor fans van Tenacious D! Het komische rockduo komt met een opvolger van de uit 2006 afkomstige film ‘The Pick of Destiny’.

Tenacious D komt met opvolger ‘Pick of Destiny’

Het moment waar Tenacious D fans al twaalf jaar op wachten lijkt eindelijk hier! Het hilarische duo, bestaande uit Jack Black en Kyle Gass, brengt aankomend najaar eindelijk een opvolger uit van de uit 2006 stammende klassieker The Pick of Destiny’. Frontman Jack Black maakte het nieuws op 6 mei bekend, tijdens een show op het Shaky Knees Festival:

“Hebben jullie onze film gezien die lang geleden uitkwam? Deel twee komt in oktober. Ik weet nog niet waar jullie het kunnen gaan zien, maar we hebben besloten dat het gaat gebeuren en dat het uitkomt.”

‘Rockopera’

Black sprak eind 2017 al over de plannen van het komische rockduo. In gesprek met Kerrang! Radio zei de muzikant en acteur destijds dat de band druk bezig was met een ‘post-apocalyptische muzikale komedie’, genaamd ‘Post Apocalypto’. Black omschreef het project als een rockopera, vergelijkbaar met The Who’s Tommy’ en Pink Floyd’s ‘The Wall’.

Of dit project en de opvolger van ‘The Pick of Destiny’ iets met elkaar te maken hebben, blijft nog even afwachten! Check onderstaand interview voor Black’s uitlatingen over  project ‘Post Apocalypto’:

 

Bron: Loudwire, Kerrang!

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · Tenacious D Nieuws