Steve Angello naar Don’t Let Daddy Know

Geschreven door op 15 december 2015 om 10:02

De line-up voor Don’t Let Daddy Know op 5 maart in de Ziggo Dome is bekendgemaakt. De headliner is niemand minder dan Steve Angello.

Steve Angello

Steve Angello is vooral bekend als voormalig lid van de Swedish House Mafia. De Zweedse dj heeft samengewerkt met David Guetta en heeft hits geproduceerd van Nicole Scherzinger, Taio Cruz, Will.I.Am en Usher.

DLDK line-up

Andere namen van de line-up die bekend zijn gemaakt zijn Blasterjaxx, Dannic, Don Diablo, R3hab, Sem Vox en Sunnery James & Ryan Marciano. Ook zij staan op 5 maart 2016 in de Ziggo Dome in Amsterdam.

Don’t Let Daddy Know tickets

Tickets voor Don’t Let Daddy Know zijn al enige tijd in de verkoop via de site van Don’t Let Daddy Know. De early birds zijn al uitverkocht. Wacht niet te lang, want met de komst van Steve Angello zullen de kaartjes snel uitverkocht zijn! Kijk hier naar de aftermovie van vorig jaar.

Don’t Let Daddy Know

Don’t Let Daddy Know is een groot internationaal dance-event met feesten over de hele wereld. Zo hebben ze clubavonden en podia gehad op Ibiza, Mysteryland (Nederland en Chili) en Creamfields, maar ook hun eigen feesten in Antwerpen, Manchester, Hong Kong, Santiago de Chile en Istanbul. Binnenkort doet het van oorsprong Nederlandse event zelfs India aan.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.

Oscar van Oorschot

Altijd op de hoogte van de grootste hits van dit moment.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.