Status Quo brengt ‘Backbone Tour 2020’ naar AFAS Live

Geschreven door op 16 september 2019 om 11:15
Status Quo - Auteur: Markus Felix - Bron: Wikimedia Commons (CC BY-SA 4.0)

Status Quo komt terug naar Nederland! De Britse rockers brengen hun ‘Backbone Tour 2020’ in november 2020 naar AFAS Live in Amsterdam.

Status Quo in november 2020 naar AFAS Live

Goed nieuws voor fans van Status Quo! De uit Londen afkomstige rockband brengt eind 2020 een bezoekje aan Nederland. De band, die al sinds de jaren zestig actief is, reist op woensdag 25 november 2020 naar Amsterdam voor een show in AFAS Live. Het concert is onderdeel van de nieuwe ‘Backbone Tour 2020’ van de rockers.

Concertkaarten

Tickets voor de show gaan op vrijdag 20 september in de verkoop en zijn verkrijgbaar via de website van Ticketmaster. Zijn de kaarten inmiddels uitverkocht? Probeer het dan eens hier.

‘Backbone’

De rockers brachten onlangs hun drieëndertigste studioalbum uit, genaamd ‘Backbone’. De nieuwe plaat, de eerste zonder de in 2016 overleden gitarist Rick Parfitt, verscheen op 6 september. Fans kunnen tijdens de aankomende tour een mix verwachten van de bekende hits en tracks van het nieuwe album. Frontman Francis Rossi over de nieuwe tour:

The ‘Backbone’ album got such a great reception, people really understand what we are trying to do and the fans have really supported it. We can’t wait to get out there in 2020 on a proper Status Quo tour and play all the classics, plus some of these new songs for the first time.

 

Bron: AFAS Live

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.