Zwarte Cross 2018 kondigt nieuwe acts en geheel nieuw podium aan

Geschreven door op 8 februari 2018 om 17:19
Ricky Wilson, Kaiser Chiefs - Foto Henry Laurisch (Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

Zwarte Cross 2018 heeft weer een lading nieuwe namen aangekondigd, waaronder grote acts als Kaiser Chiefs en Danko Jones! Tegelijkertijd introduceert het festival ook een heel nieuw podium.

Nieuwe namen Zwarte Cross

Goed nieuws! Zwarte Cross heeft weer een aantal mooie nieuwe namen aangekondigd. De organisatie van het festival maakte op donderdag 8 februari de komst van onder meer Kaiser Chiefs, Danko Jones, Birth of Joy, 2 Brother on the 4th Floor en DJ Paul Elstak bekend.

‘The Noaberhood’

Tegelijkertijd kondigt het festival ook een geheel nieuw podium aan! Het 33e podium van Zwarte Cross heet The Noaberhood en staat in de gloednieuwe hiphopweide. Dit betekent dat het festival aankomende zomer ook veel aandacht aan hiphop zal besteden! De organisatie meldt dat het binnenkort met de eerste namen voor de nieuwe stage komt.

Zwarte Cross 2018

De tweeëntwintigste editie van het muziek- en motorcrossfestival vindt op 12, 13, 14 en 15 juli 2018 plaats. Eerder werden al grote namen als Volbeat aangekondigd. Meer info en tickets zijn te vinden op de website van het vierdaagse evenement!

 

Bron: Persbericht Zwarte Cross

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.