Volbeat bevestigd voor vrijdag van Zwarte Cross 2018

Geschreven door op 11 januari 2018 om 13:57
Volbeat - Fotocredits: Markus Felix (Wikimedia, license: CC BY SA 3.0)

Zwarte Cross begint het nieuwe jaar goed met een nieuwe naam voor op de vrijdag! Niemand minder dan de Deense metalgiganten van Volbeat spelen op het veelzijdige festival. 

Volbeat op Zwarte Cross-vrijdag

De festivalorganisatie heeft een nieuwe naam toegevoegd aan de line-up! Heavymetalband Volbeat staat vrijdag 13 juli op het unieke festival. Dit is niet het enige festival waar de rockers dit jaar staan, de band sluit namelijk ook de derde dag van Graspop 2018 af.

Tickets

Tickets voor het muziek- en motorcrossspektakel zijn onder andere verkrijgbaar via de website van het festival. Wees er snel bij, want een groot deel van de tickets is al uitverkocht!

Line-up 2018

De Deense band is niet de eerste act die het festival tot nu toe heeft bevestigd. In december werd al een groot aantal artiesten aangekondigd. Naast Volbeat staan ook Triggerfinger, The Dirty Daddies, Bökkers, Kadavar, De Dijk, Gogol Bordello en vele anderen op het evenement. Het volledige programma is te vinden op de website van Zwarte Cross.

Het spectaculaire motorcross- en muziekfeest vindt dit jaar plaats van donderdag 12 juli tot en met zondag 15 juli, op festivalterrein de Schans in Lichtenvoorde.

 

Bron: zwartecross.nl

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Volg Artiestennieuws en blijf altijd op de hoogte van de belangrijkste concertaankondigingen en de leukste muzieknieuwtjes.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.