Lieve Zayn Malik, het afscheid valt ons zwaar

Geschreven door op 26 maart 2015 om 13:57

We weten even niet hoe we dit in woorden moeten uitdrukken. Het vergaan van de wereld is hier niks bij. Zayn Malik gaat One Direction verlaten..

Zayn Malik gaat One Direction verlaten omdat de stress hem teveel zou zijn geworden. Harry Styles is net als de vele fans ontroostbaar. Lees hier meer over de samenwerking met rapper 50 Cent.

 

Zayn Malik wil een normale 22-jarige zijn

“Mijn leven bij One Direction was meer dan ik kon dromen, maar na vijf jaar is de tijd er gekomen om de band te verlaten. Ik wil een normale man van 22 zijn die zich kan ontspannen en wat privétijd heeft weg van het publieke oog. Ik weet dat ik vier vrienden voor het leven heb gemaakt, en ze zullen de beste band ter wereld blijven.” Aldus Zayn Malik. Vorige week waren er al geruchten rondom de afwezigheid van Zayn Malik tijdens de wereldtournee. Momenteel heeft hij verklaard dat de stress hem teveel was geworden.

 

 

DE REACTIE VAN FANS:

 

VRIENDIN VAN ZAYN MALIK

Jammer genoeg heeft Zayn Malik een vriendin; Perrie Edwards. Wat gaat er tussen hen gebeuren nu hij geen lidmaatschap meer heeft in de boyband One Direction? Zayn gaat hierdoor in toekomst waarschijnlijk minder aandacht van gillende meiden krijgen. Wel is hij natuurlijk minder spannend voor Perrie. Wat denken jullie dat er gaat gebeuren? Wij denken dat ze het volgende heeft gezegd

 

Harry Styles in tranen

Harry Styles kan zijn tranen niet bedwingen. Zo vindt ook de rest van de band het verschrikkelijk dat Zayn hen moet verlaten. In een verklaring op facebook laten ze weten: “We zijn zeer verdrietig dat Zayn ons gaat verlaten. Maar we respecteren zijn besluit en geven hem al onze liefde mee voor de toekomst. De afgelopen vijf jaar waren geweldig, we hebben samen zoveel meegemaakt. Daarom zullen we altijd vrienden blijven. Wij vieren zullen doorgaan. We kijken erg uit naar het opnemen van het album en komen alle fans tijdens de volgende show weer tegen.” Toch gaat het waarschijnlijk zwaarder worden dan de mannen nu denken. Zayn Malik was een bijzondere toegevoegde waarde die ze zeker vaak zullen missen. Volgens mij beseft Harry Styles dit wel wanneer je het volgende filmpje bekijkt:

 

ZAYN MALIK RAPPEN MET 50CENT

Op 18 maart hebben we ook al een artikel geplaatst over Zayn Malik. De rapper 50 Cent zou graag een samenwerkingsverband aangaan met de zanger. Onze woorden waren toen: “One Direction kan maar beter uitkijken voordat ze dit 5e bandlid kwijt zijn. 50 Cent heeft zijn ogen op deze jonge artiest gericht.” Onze waarschuwingen waren terecht. Er is nog niks bekend over deze samenwerking, maar wellicht zullen we daar in de toekomst meer over te horen krijgen. Klik op deze link voor het volledige artikel.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Inge Peeters, Webredacteur bij Artiestennieuws
Deel artikel:

Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.