One Direction tournee heeft Zayn Malik helemaal niet nodig!

Geschreven door op 6 juli 2015 om 12:46
One Direction - foto: Fiona McKinlay - (Wikimedia Commons)

One Direction kan het best zonder Zayn. “Het enige dat is veranderd is dat de stukken die Zayn zong nu door anderen worden gezongen”, vertelt Harry Styles.

De tournee van One Direction

De boyband heeft een hele hoop Europese optredens achter de rug zitten en begint binnenkort aan de Amerikaanse tour. “We hebben geweldige shows gehad”, vindt Harry Styles. “Een paar van de beste die we ooit hebben gehad.” En dat allemaal zonder Zayn Malik..

 

De band zingt ook zonder Zayn gewoon alle nummers. Ook Story of my Life, waarin de zanger een grote solo had, werd nu gewoon gezongen door een andere zanger van de band. “Het zou behoorlijk teleurstellend zijn als we dat nummer niet meer zouden zingen. Liam Payne doet de hoge noten van het liedje”, legt Harry Styles uit. “Hij trapt die noten telkens echt in hun ballen. Hij houdt zich niet in.”

Zayn en vriendin Perrie Edwards

De vriendin van Zayn heeft vaak het verwijt gekregen dat zij de reden was dat de zanger de groep verliet. “Zayn is zelf iemand die zijn eigen beslissingen neemt”, verzekert Perrie Edwards, de vriendin. “Toen hij besloot de groep te verlaten, wilde ik hem hoe dan ook 100 procent steunen.” Perrie Edwards, inmiddels Zayn’s verloofde, geeft wel toe een stuk gelukkiger te zijn geworden na het besluit.

Foutje gezien? Mail de redactie.​

The following two tabs change content below.
Deel artikel:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Artikel Categorieën:
Artiesten · Nieuws · One Direction Nieuws